Celodenní Workshop
Jak začít s RAW FOOD


Chcete začít s živou stravou, ale nevíte jak na to? Přijďte za námi na tento nabitý celodenní workshop, kde vás naučíme vše, co potřebujete vědět, abyste začali a hlavně abyste si živou stravu pravidelně zařadili do vašeho jídelníčku.


Ukážeme vám, jak lehké, rychlé a jednoduché to je. Během 8 hodin se dozvíte plno ověřených rad, tipů a triků jak na živou stravu, ochutnáte spoustu různých receptů a velké množství dalších si vyzkoušíte připravit. Budete tedy i sami mixovat, krájet, míchat, tvořit, následně to všechno společně ochutnáme a co nesníme, to si s sebou odnesete domů! Během celého dne vám budou k dispozici již připravená jídla i pití a my jsme přesvědčené, že hlady s námi určitě neumřete :) Samozřejmostí jsou tištěné materiály plné informací, receptů, tipů, triků a slev.

Rádi byste tento kurz věnovali svým blízkým jako dárek? I to pro vás s radostí zařídíme. Připravily jsme pro vás krásný dárkový poukaz, který určitě potěší!


Kdy, kde a za kolik to bude?

Kdy: 22. ledna 2017 od 11:00
Začátek workshopu: 11:00 - 19:00
Délka workshopu: 8 hodin
Kapacita: 25 osob
Cena: 2990,- Kč (můžete sníst tolik, kolik budete chtít)
Kde: restaurace Vegistyle, Fryčajova 29, Brno, 614 00
Workshop vedou: Ivana Perhalová (HLAVU VZHŮRU), Zuzana Lužná (Love of Raw), Barbora Karchová (RAWMANIA)

Pro přihlášení a rezervaci místa pište na: ivana@hlavuvzhuru.cz



Dárky pro vás:





Na workshopu ochutnáte:





Sami si vyzkoušíte vytvořit:





Naučíte se:





Jak bude workshop probíhat?





Lektorky:

Ivana Perhalová - HLAVU VZHŮRU - www.hlavuvzhuru.cz
Zuzana Lužná - Love of Raw - www.loveofraw.cz
Barbora Karchová - RAWMANIA - www.rawmania.cz




Jak se budete cítit a co budete po workshopu umět?



Proč tento kurz? Zuzana Lužná o něm říká:


Pro přihlášení a rezervaci místa pište na: ivana@hlavuvzhuru.cz


A takto jsme si užili kurz minulý:
















Komentáře