Mangový sorbet s perníčkovým kořením



Zmrzlina. Zmrzlina všude, kam se podíváš! A co takhle domácí, pouze ze dvou surovin? Jde to a je to šíleně velká dobrota. A navíc naprosto zdravá, bez mléka, vajec, smetany, přidaného cukru a hlavně bez výčitek!


No, co bych vám k tomuto receptu řekla ... je to prostě závislost, ta domácí zmrzka! Dokonce ji mívají i mí klienti v jídelníčcích a to je vždycky největší zábava, sledovat ty jejich reakce. "To si jako vážně můžu dát ke svačině zmrzlinu?!" No ... vážně jo! To je život, co? A nejkrásnější na tom je, že jsou tyhle zmrzliny jen ze základních surovin a to mě na tom celém vážně baví asi nejvíc!






Ingredience

(6 kopečků)

Postup


TIP: Já mívám pro případy, kdy mě popadne chuť na smoothie nebo zmrzlinu, nacpaný mražák ovocem. I mango mívám v zásobě a chodím na něj do Lidlu. Tam ho mívají v papírových krabičkách právě po 300g. Značka ideál a chuťově výborné! :)










Vaše

I.❤


Komentáře