BLOG | Co používám já?

o zdraví nejen na talíři, o mé cestě se vším všudy, syrově a bez cenzůry


BD-beatiful days ... kosmetika co neubližuje

5.9.2017
Dostala jsem příležitost otestovat kompletní sortiment kosmetické značky BD-beautiful days a jak jistě víte, jsem v této oblasti opravdu hodně vybírává a náročná. Na co jsem tedy za těch pár měsíců používání přišla?

Chci číst dál!

Velké srovnání sušiček potravin

29.5.2017
Sedona nebo Yden? Pokud se zajímáte o profi sušičky potravin, možná jste už měli v hlavě podobný otazník, na který vám možná odpoví tato recenze. A která je vaše oblíbená?

Chci číst dál!

100%PURE- recenze nových produktů

8.2.2017
Vloni na podzim jsme se se ségrou opět vydaly na líčení do třebíčské kamenné prodejny 100%PURE a s jasným cílem - domů určitě nepojedeme s prázdnou!

Chci číst dál!

Včelařství Stanislav Benáček - med přímo od včelaře

6.1.2017
Med považuji za naprosto dokonalý přírodní lék a obrovsky si jej vážím. Je to takové moje tekuté zlato, které si doma pečlivě schraňuji a nakládám s ním jako se šafránem. A protože není med jako med, záleží mi na tom, odkud ten, který používám, pochází a co je vlastně zač.

Chci číst dál!

Ahinsa shoes - boty, ve kterých se budete cítit jako naboso

22.11.2016
Ahinsa shoes sleduji už od jejich založení a stejně dlouho jsem po nich toužila. Letos jsem se konečně rozhoupala a pořídila si jedny na míru dle mých vlastních představ. Vyrobeno ručně v Česku, eticky, 100% po vegansku. :) Podrobila jsem je tvrdému zátěžovému testu a po půl roce našeho společného chození vám konečně přináším mé vlastní dojmy. Držte si klobouky, bude to jízda!

Chci číst dál!

100%PURE aneb opravdu čistá kosmetika

4.10.2016
Když se člověk začne zajímat o to, co jí a dbá na svou výživu zevnitř, je přirozené, že se brzy začne zajímat i o to, jak se vyživuje zvenku,tedy co dává na svou kůži. A protože jsem tímto tématem procházela zrovna v období chemoterapie, věděla jsem, že žádnou další chemii do svého těla dostávat nechci ...

Chci číst dál!

Sonnentor - tady roste radost!

3.8.2016
Sonnentor, to není jen tak ledajaký bio čaj, koření a další spousta vymazlených produktů. Tohle je závislost! A protože mám ráda projekty, které jdou mnohem dál, než jen za značku bio, dám za Sonnentor ruku do ohně. Proč? Jen čtěte dál ...

Chci číst dál!